På äventyr till Norge!

nov 29, 2023 | Europa

Väskor rullades, bars och släpades ut till parkeringen på Livets Ord, Uppsala för avfärd mot Asker, Norge.

Jag har aldrig varit på någon annan konferens än Livets Ords konferenser – så jag var laddad till hundra, samtidigt som en glädjande nervositet bubblade inom mig.

Totalt var vi 87 personer från världens alla hörn som tog sig upp till Askers konferens 2023!

Solnedgången från tjejernas ena sovsal förgyllde utsikten över den trafikerade vägen i Asker. Tiden gick, besökare strömmade in och konferensen var plötsligt i full gång!

Varje måltid var en fröjd för ögat och magen. Vilket otroligt gott utbud vi hade av mat från morgon till dagens slut. Under en kväll stod jag och en tjejkompis från bibelskolan och tog mat i matsalen. En blond, välklädd kvinna i stiliga klackar kom då fram till oss. Hur konversationen började kommer jag inte ihåg, men det jag tar med mig från den pratstunden var friden och tryggheten efter att hon ställde frågan “är du uppvuxen i kyrkan?”

Jag fick då berätta att jag under mina första 17 år inte var troende eller tillhörde någon församling. Jag fick även berätta att jag blev frälst för två år sedan genom ett helande.

 

Fram till den stunden hade jag aldrig, vad jag vet, hört den helige Ande tala till mig – men där och då upplevde jag plötsligt tydligt hur den helige Ande manade fram att “det är okej” – så jag fortsatte frimodigt och berättade hela mitt vittnesbörd.

Efteråt gav kvinnan mig ett stort varmt leende och sa något i stil med “Vad kul att du är här, vilken resa, praise the Lord!”

Jag kommer även starkt ihåg ett kvällsmöte då Rune Borgsö predikade. En kvinna som hade ont i nedre delen av ryggen kom fram för förbön. Vi bad och Guds närvaro var så stark! När hon fick frågan om hon fortfarande hade ont böjde hon sig mot golvet och skakade sedan på huvudet. Att få se sådana mirakler, att Gud verkar mitt framför näsan på en, det är helt otroligt!

Att det går att genomföra tillställningar som denna konferens, där allt fokus är på Gud är så fantastiskt! Jag är tacksam, välsignad och glad att vi har en Gud som är oss nära oavsett stad, tid på dygnet eller hur många som lovsjunger honom. Gud är otroligt god!

/ Sara Eich
Elev på Livets Ords bibelcenter åk 1