En välsignad tid i Vietnam!

jan 2, 2024 | Asien

Vi hade ett härligt avslut på år 2023, då vi äntligen kunde anordna World of Life Asian Summit för första gången! Detta var viktigt för oss, då våra pastorer och ledare i Asien inte haft möjlighet att närvara vid våra tidigare Summits och konferenser. 

Pastorer och ledare från 13 olika länder samlades i vackra Vietnam för att tillsammans söka Gud, bli uppmuntrade av varandras vittnesbörd samt lära känna församlingen i Vietnam bättre. Församlingen som startades för lite mindre än 20 år sedan har i dag 250 församlingar utöver landet samt ett blomstrande missionsarbete i närliggande länder – vilket var så härligt att se!

Det var en speciell och härlig stund för oss alla. En pastor från Buthan berättade för mig hur viktigt detta var för honom, att bara få komma iväg från sitt eget land och umgås med andra ledare. Kombinationen av härlig gemenskap, bra undervisning och stark Gudsnärvaro var så viktig för både honom och de andra ledarna. Vi är extremt förväntansfulla för framtiden och vad Gud har för oss detta år!

Vi tror att Gud gör något nytt i Asien. Vi har runt 350 församlingar i vårt nätverk i Asien och vi upplever att en ny våg av expansion är på ingång. Vi tror Gud om 1000 församlingar i Asien, inte på grund av siffrorna i sig utan för att det finns en sådan hunger efter Gud samt att det är vårt kall att skörda fälten för Gud.

Låt oss tillsammans tro att det verk som Herren påbörjade 2023 skall fortsätta starkt även detta år!