Fullständigt helad!

apr 26, 2023 | Vittnesbörd

När jag var sju år gammal var jag ute tillsammans med mina kompisar och åkte pulka i snön. Plötsligt kom en bil körandes och träffade mitt ben. Väl på sjukhuset visade röntgenbilderna att mitt ben var av på mitten.

Från den dagen har jag i 20 år kämpat med otroligt mycket smärta, jag har levt på smärtstillande medicin och även gått till flera fysioterapeuter för behandling. De rekommenderade att jag skulle träna mycket, därför har jag alltid varit mycket aktiv inom sport.

Nu i början av året åkte jag till Polen för några härliga dagar på Livets Ords Summit. Det var kvällens sista möte och Guds nådegåvor var i funktion. Ville Männistö kände i sina händer att han skulle be för personer som behövde helande och jag upplevde med en gång att jag kanske skulle gå fram och få förbön. Men jag hade ju försökt så många gånger och levt med denna smärta i 20 år så jag tänkte att det får jag kanske göra i 20 år till.

Då fick Rune Borgsö ett kunskapsord om att det var någon som hade ont i sin högra höft och vidare ända ner i benet. Det var jag, och jag kände att Gud sa till mig, ”Det är din tid nu”. Jag fick lägga undan min stolthet och bara låta Gud komma som Han ville och göra sitt verk.

Jag blev fullständigt helad! Jag kan inte beskriva känslorna jag upplevde den natten. Jag blev fylld med den Helige Ande och började tala i tungor. Detta var något helt annat än vad jag någonsin upplevt tidigare. Något förändrades inom mig och jag blev fri!

När jag åkte hem igen fick jag verkligen testa om jag var botad eller inte. Jag skottade 100 cm tjock snö i flera timmar och jag kan berätta att JAG ÄR TOTALT HELAD!

 

 

Fríði Sigurdsson, Färöarna